Tilaus- ja sopimusehdot

Robella (2652858-3) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksutavat verkkokaupassa

Klarna Checkout poistettu sivustolta, maksutapoja päivitetään.

Peruutus- ja vaihto-oikeus

EU:n kuluttajasopimuksia koskevan lainsäädännön mukaisesti sinulla on 14 päivän peruutus- ja vaihto-oikeus verkkokaupassa.

Tilauksen peruuttaminen ennen tuotteen vastaanottamista

Voit peruuttaa verkkokaupasta tekemäsi ostoksen ennen tuotteen vastaanottamista. Ota tällöin ensin yhteyttä asiakaspalveluumme – yhteystiedot löytyvät yhteystiedot välilehdeltä. Postipaketin voit palauttaa asioimalla postitoimipisteessä. Tällöin maksat vain palautuksesta aiheutuvan postimaksun. Palautus tarkastetaan, että se on siinä kunnossa kuin se on lähetetty asiakkaalle ja maksu palautetaan asiakkaalle. Verkkopankin kautta maksetut palauttaa Robella 14 pv:n sisällä ja laskulla tai erämaksulla  maksetut palauttaa valitsemasi maksupalvelu (Klarna)

HUOM! Noutamattomasta paketista veloitamme 8 euron sanktiomaksun.

Palautukset maksetaan 14 vrk aikana.

14 päivän peruutusoikeus – tilauksen peruuttaminen tuotteen vastaanottamisen jälkeen

Kun ostat verkkokaupasta, tilauksella on 14 päivän peruutusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamispäivämäärästä. Pelkkä tilauksen noutamatta jättäminen postista ei riitä, vaan sinun tulee ilmoittaa palauttamisesta.

Jos peruutat tilauksesi vastaanottamisen jälkeen, tilaus palautetaan postitse asiakaspalautuksena. Voit palauttaa tuotteen myös suoraan liikkeeseen. Lisäksi kannattaa ilmoittaa palautuksesta asiakaspalveluumme robellasuomi@gmail.com.

  • Peruutusoikeus tarkoittaa, että voit palauttaa tuotteen ja saada hyvityksen tuotteen hinnasta.
  • Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa siitä, kun tilaus on peruutettu ja tätä koskeva peruutusilmoitus on toimitettu. Tilauksen peruminen voidaan tehdä joko lähettämällä sähköpostiviesti  tai käyttämällä asiakaspalautuslomaketta.
  • Palautettavat tuotteet eivät saa haista eikä niissä saa olla tahroja.

Verkkokaupasta ostettujen tuotteiden palautus

Varmista, että yllä annetut ehdot täyttyvät, kun käytät peruutus- ja vaihto-oikeutta.

Verkkokaupasta ostetun tuotteen voit palauttaa jollakin seuraavista tavoista:

  1. Tuote tulee palauttaa alkuperäispakkauksessa ja -kunnossa. Muista ottaa mukaasi tuloste tai kopio kuitistasi.

Postipakettina toimitetut tuotteet:
Voit palauttaa postipaketin asiakaspalautuksena Posti Oy:n postitoimipisteen kun palautat tuotteen 14 päivän sisällä vastaanottoajankohdasta.


Näin se tapahtuu:

  • Vie tuote alkuperäispakkauksessaan* postitoimipisteeseen.
  • Palautamme maksamasi tilauksen hinnan. kun palautat tuotteen alkuperäisessä kunnossa 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Toimitusmaksua ei palauteta.

Noutamatta jätetyt paketit

 

Kuluista jotka aiheutuvat Robellalle toimituksista, jotka ovat jääneet noutamatta postin toimipaikasta, perimme erillisen 8 euron maksun. Asiakas saa rahansa takaisin sanktiomaksulla vähennettynä.

Tuotteiden myynti

 

Robella myy tuotteita Suomessa yksityisille asiakkaille. Kaikki tuotteet sisältävät arvonlisäveron. Arvonlisäveron osuus on 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää.

Alennukset ja tarjoukset

Tarjous- ja alennuskoodit ovat kertakäyttöisiä ja henkilökohtaisia, eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin eikä vaihtaa rahaksi.